27 Haziran 2015 Cumartesi

Gelinlerin Doğru Göz Makyajı

doğru göz makyajı
Özellikle gözün makyajı saç ve cildin rengine uygun ve uyumlu olmalıdır. Gözler yüzün en çok dikkat ceken bölgesi olduğundan göz makyajının tamamlanması son derece önemlidir.

Ten rengi açık olup saclarınız sarı ise size her çeşit far uygundur. Bu durum sizin göz makyajı konusunda şanslı olduğunuzu gösterir.
Örnek verecek olursak, krem rengi, karamel, gri karamel ve kahverengi renkler sarışın bayanlara çok yakışan bir renktir. İlk önce açık bir renk, göz kapağının bitişinden kirpiklerin dibine kadar sürülür. Sonrasında göz kapağının üstüne kahverengi ve bronz tonlarda far kullanılır. Son islem olarakta, bakışlarınıza derinlik katması için goz kapağının bitiş çizgisine koyu bir renkte far kullanır.

Kızıl saçlı gelin adaylarının kullanacağı göz makyajıda sarışın bayanlara yakındır. Onlarda açık tonlarda far kullanabilirler. Örneğin; karamel, lila ve gri gibi renkteki farlar uygulanabilir. Fakat bir konuda dikkat edilmelidir, oda goz le burun arasındaki bölgeye koyu tonlarda sürülmekten kaçınılmalıdır.
Gelinlik modelleri

Gelelim esmer gelin adaylarının göz makyajına, onlarda koyu renklere hakimdir.  Koyu renkler rahatça tercih edebilirler.
Örneğin; Göz kapağınızın ve kirpiklerinizin dibine kadar yana doğru yayarak koyu bir renk tek far sürebilirsiniz.Yada acık renkte bir far ve üzerine ince bır şekilde likit çekilebilir. bu şekildeki bir göz makyajı sizin gözlerinizi adeta daha çok ortaya çıkarır. Rimelde tercih edilmeli,  özellikle bir kat sürülmesi halinde bile kirpiklerinize dolgunluk veren rimel kullanılmalıdır.

Gelin makyajı nasıl olmalıdır?, Gelinlerin göz makyajı, gelin makyajı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder