Dizi Film Eleştirileri, Müzik ve müzisyenler hakkında paylaşımlar, Güncel Olaylar

13 Nisan 2013 Cumartesi

Esra Erol Evlen Benimle Adayları Naz - Esra Erol Adaylar

Esra Erol Evlen benim adayları

Atv ekranlarında hafta içi hergün 16.00-19.00 saatleri arasında yayınlanan Evlen Benimle isimli evlilik programı sıradışı adaylarıyla herkesi televizyona kilitlemeyi başarıyor.
Türkiye'nin ve dünyanın çeşitli yerlerinden bir sürü gelin ve damat adayı mevcut. hemen hemen hepsinin ilginç özellikleri var. İran, Hollanda, Almanya, Azerbaycan gibi ülkelerden evlenmek için gelenler de cabası
Birisi Şiir yazmayı, şarkı söylemeyi bilen bir koca ararken, diğeri kitap okumayı seven rus edebiyatına hakim bir aday arıyor.
Zuhal Topal'ın programının olduğu zamanlarda Selvinaz isimli bir teyzemiz vardı. Hiç unutmam bir keresinde kendisine talip olan beye soru olarak '' Acaba günlük yaşantınızda apartman yöneticisi ile aranız nasıl'' diye bir soru sormuştu. Ömrü hayatımda bu kadar saçma bir soru duymadım.
Aradan 2-3 sene geçti Selvinaz hanımı Esra Erol'un evlilik programında gördüm. Artık burada at koşturacak belli ki.
Çok merak ediyorum ilginç sorularını burada da soracak mı?

Esra Erol Evlen Benimle Adayları Naz
Belirtmeden geçemeyeceğim programda Naz isimli bir kızımız var.
20-21 yaşlarında bir şey çakma sarışın. Ama gelin görün ki, gerek programda gerekse sosyal medyada fenomen olmuş birisi. Taliplerinin biri gidiyor diğeri geliyor.
Her ne hikmetse bir türlü evlenecek birisini bulamadı.
Ya evlenmek istemiyor yada başka bir sebebi var.
Belki de yapımcılar onun programdan ayrılmasını istemiyorlardır.
Zira reytinglerde onunda katkısı olduğu düşüncesindeyim.


Esra Erol Adaylarından Yıldırım Bey
Esra Erol Naz, Esra Erol Evlen benimle naz hanım, esra erol adayları naz, Naz neden geri geldi?, Esra erol naz soyadı, esra erol evlen benimle naz videoları, Naz kimdir?


2 yorum:

  1. evlenme programına çıkanların türkiyede yaşadığına inanmıyorum hepsi haftada 12 kere sinema 7 kere tiyatro spor aktiviteler polo golf bovling hele kitap sabaha kadar en az 60 kitap okumuş hiç sabahın köründe servise koşan bakkaldan ekmek alan yok sıkıntı desen hele hiç yok aylık gelir hepsinin 50 bin ytl hepsinin kıravatı italyadan çorap fransadan döpiyesler hele isviçre hiç eline pazar arabasını alıp pazara giden yok avm den direk kamyonla iniyor yaşadıkları yere yiyecekleri

    YanıtlaSil
  2. yalan ve hayal dünyası türkiye getçekleriyle örtüşmüyor dizi ve böylesi programlar sosyal algılama bozuklugu yaşadığı hayatı beğenmeme ile birlikte depresif bir hayat yaşamaya sebep oluyor

    YanıtlaSil