Dizi Film Eleştirileri, Müzik ve müzisyenler hakkında paylaşımlar, Güncel Olaylar

25 Aralık 2015 Cuma

Karagül dizisi 102. bölüm (birileri bu aileyi durdursun)

101. bölümünü geçtiğimiz hafta kaza ve bela ile geride bıraktığımız Fox Tv nin sevilen dizisi KARAGÜL'de senaristler yine izleyicilerini şaşırtmadılar. Sizlerinde bildiği üzere Karagül dizisi Kendal Ağanın kardeşi Murat'ı öldürmesiyle başlamıştı. Sonraki bölümlerde
Baran Ebru'ya ateş edip yaralamış
Kendal Recep'i hapiste öldürtmüş.
Recep'in evini yakacam diye bacısını yakmış :D
Narin bileklerini kesip intihara kalkışmış
Baran kendala silah çekmişti.  İlerleyen bölümlerde babası Murata silah çekti. (eğer hepsini yazarsak vaktimize yazık olur.)

Sonra o onu vurdu. bu bunun fıstık tarlasını yaktı. Rüzgarı kaçırdılar. Efendime söyleyim Ebru hapise girdi. Sonra çıktı bir daha girecekti girmedi sanırım. yavuz bingölü sokakta bıçakladılar. Murat tekrar öldü. Bu dizide herkes birbirini ya bıçaklıyor ya jandarmaya ihbar ediyor ya yakıyor yada vuruyor. Sonra tekrar tekrar aynı şeyler oluyor. Dizi, Silah-Dayak-Aile içi adam öldürme ve ihanet döngüsü üstüne kurulu.
Allah aşkına kafayımı yediniz. Bu nasıl bir senaryo bu nasıl insanları salak yerine koymadır kardeşim.
Şimdi diyeceksiniz ki gerçek hayatta bunlar olmuyor mu. Bende diyecem ki kusura bakmayın kardeşim gerçek hayatta sadece 10 kişinin arasında hiç böyle entrikalar dönmüyor.











Bu arada Ebru'nun Narin'in kısır olduğunu öğrenmesi ve şüphelenmesi 10. bölümde konu ediliyor ama olayın ortaya çıkması 90 bölüm sonrayı buluyor:) 90 bölüm peh :D
Şimdi bu hafta Kendal Baran'ı çatıdan aşağıya itti. Hiç şaşırmadım.  :)

1 yorum:

  1. fox tvnin dizileri hep öyle zaten. senaristler için her yol mübahmış gibi. dibine vuruyorlar

    YanıtlaSil