Dizi Film Eleştirileri, Müzik ve müzisyenler hakkında paylaşımlar, Güncel Olaylar

6 Şubat 2013 Çarşamba

20 dakika dizisinin konusu ne? nedir?

20 dakika dizisinin konusu ne? nedir? 

20 dakika dizisi MElek
 Başrollerini Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un paylaştığı, Russel Crowe'nin Kaçış Planı (The Next Three Days) filminden alıntı olan 20 dakika dizisi;
hiç işlemediği bir cinayetin, Melek'in (Tuba Büyüküstün) üzerine yıkılması ve onu deliler gibi seven eşi Ali'nin (İlker Aksum)'un hapishaneden kurtarma ve kaçırma çabaları göstermesi ile gelişen olayları anlatmaktadır.

Evlilik yıldönümlerinin gecesinde evlerine yapılan polis baskını ile göz altına alınması ve çok korkulan bir adamın (BAŞKAN) oğlunu öldürmekle suçlanması ile bütün hayatları altüst oluyor. 

20 dakika dizisi Kedi
Öğretmen Ali Halaskar, eşi için bütün herşeyini ortaya koyarak, onu  hapishaneden kurtarmak için her yolu deniyor. Araştırmaları sonucunda, daha önceden hapishaneden 7 kere kaçmayı başarmış KEDİ lakaplı  Mesut (Bülent Emin Yarar) dan yardım istiyor. KEDi tekrar hapise girmemek için Ali'nin tekliflerini reddediyor. Onu bu fikrinden caydırmak için çeşitli yollar deniyor. Ama ne olursa olsun amacından bir türlü vazgeçmeyen Ali'nin ısrarı üzerine Hapishaneden Kaçış planlarına başlıyor.








20 dakika dizisi hangi filmden



20 dakika dizisi: The Next Three Days filminden uyarlamadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder