Dizi Film Eleştirileri, Müzik ve müzisyenler hakkında paylaşımlar, Güncel Olaylar

29 Mart 2013 Cuma

Karagül Dizisinde-Dizisindeki Narin kimdir?

karagül dizisindeki narin
Fox Tvnin yeni dizisi Karagül'ün başrollerinde, Yavuz Bingöl, Özcan Deniz, Ece Uslu ve Özlem Conker gibi ünlü isimler var.
Gaziantep'te çekimleri süren dizi 29 Mart akşamı 20,30'da Fox Tv yayınlanacaktır.
Dizideki Narin karakterini ünlü oyuncu Özlem Conker canlandırmaktadır.

Narin;
Küçük yaşlarda yetim kalan, insanların acıyan bakışları içinde, Güzelliği dillere destan, adı gibi narin ve kırılgan büyür. Kendisine özgüveni olmayan içine kapanık birisidir Narin.


Özlem Conker'in Oynadığı Dizi ve Filmler


01/07/1973 Ankara doğumlu güzel oyuncu Özlem Conker'i ilk olarak Bizim Ev dizisinden hatırlıyoruz. Ama daha iyi hatırlamanız için size Kınalı Kar'ı söyleyebilirim.  Kınalı Kar dizisinde oyunculuğu ve güzelliği ile gönüllere taht kuran Özlem Conker'in daha sonraki yıllarda rol aldığı diziler aşağıda belirtilmiştir.


Canan, Aşk ve Ceza, Bahar Dalları , Ömre Bedel, Oğlum İçin - Bahar, Eksik Etek  - Deniz, Rüyalarda Buluşuruz  - Sinem, Çapkın - Alev, Sensiz Olmuyor (2005) - Gönül, Kınalı Kar (2002-2004) - Nazar, Derya & Deniz (2002) - Derya, Vasiyet (2002) - Zeliha, Bıçak Sırtı (2001), Kurşun Kalem (2000), Mert Ali (2000) - Pervin, Aynalı Tahir (2001) - Leyla, Bizim Ev - Neslihan



Galip Derviş dizisindeki Hülya Uçar Kimdir isimli yazımızı okumak için TIKLAYIN


Karagül dizisi, Karagül dizisinin, karagül dizisi Narin, karagüldeki narin kimdir? fox tv karagül dizisinin oyuncuları, narin kimdir? karagül narin,

1 yorum: