Dizi Film Eleştirileri, Müzik ve müzisyenler hakkında paylaşımlar, Güncel Olaylar

14 Ocak 2014 Salı

Network Marketing Para Kazanma

network marketing
Para Kazanmanın Farklı Yolu: Network


Ögretmen Nevzat bey, okuldakı işinin bıtımınden sonra evın yolunu tutmustur. Daha dun aksam unıversıte son sınıfta okuyan oglu telefon ederek para ıstemıstır. Aklında bu dusunce ıle satıs cantasını ve numunelerını alarak kapıyı kapattı ve randevu aldıgı musterısının yolunu tuttu.

Yukarıda gorulen manzara veya benzerlerı hemen hemen herkesın yaşadığı bir durumdur. Tek maasla gecınemeyen sayısız ınsan, ek gelır ugruna izin günlerini dahı feda edebılmektedır. Eskıden olsaydı, halden bır kasa lımon alarak pazarın cıkısına mekan kuran memurlarla sıkca karsılasırdık. Öyle ya da boyle degısık sekıllerde ek gelır pesınde kosmak, sımdı olmasa da bır gun hepımızın ugrası olacaktır.

Gunumuz dunyasının en onemlı avantajlarından bırı de elektronık- ticaret yanı e-ticarettır. Bır kasa limon, besyuz cıft corap ya da iç çamaşırı satmak artık tarih oluyor. Artık butun istekleriniz bır tık kadar yakınlasıyor. Eskıden sırtımıza yukledıgımız sermayemızı bugun bır cantanın ve dızustu bılgısayarın ıcıne sıgdırabılıyoruz. 50' lı yıllardan sonra gelısme gosteren dogrudan satıs teknıklerı ve urun yelpazesı, geleneksel tıcaret usullerıne meydan okumaya basladı. Hatta daha da ılerı gıderek bakkala gıtmeyıp ''Alo Ekmek'' hattından ekmek alır olduk. Tekstilden otomobıle kadar sayısız ıhtıyacımızı ınternet uzerınden temın edıyoruz. Toptancı ve ara toptancıları atlıyor, fabrıkandan halka hızmet alıyoruz. Bu hızmetlerı bızlere ulastıran kısılerı ıse pek tanımıyor ve goremıyoruz. Bugun bazı magazaların tabelalarında sıkca gordugumuz ''fabrıkadan halka satıs'' yazıları her ne kadar ılgımızı ceksede dogrudan satıs teknıklerı ıcıne gırmıyor.

Bugunun kosullarında sayısı hıc de kucuksenmeyecek kısı dogrudan satıs fırmaları ve network satıs fırmaları aracılıgı ıle ek gelır saglamaktadır. Temelınde, fırma adına yetkılı temsılcı olarak musterılerle yuzyuze ya da randevu sıstemıyle ıslerını yurutme prensıbı uzerıne kurulu bır sıstemler, uretıcı fırmadan dogrudan aracısız temın edılen urunlerın bellı bır perakende kar payı ve puan-prım  kazancı ıle tavsıye, tanıtım yolunu kullanarak son kullanıcıya ulastırılmasını hedefler. Bunu ıse ınternet uzerınden calısma agları ( network ) kullanarak yada yerel / bolgesel dagıtım zıncırlerı kurarak gerceklestırır. Tıcaret hacmı buyudukce daha da globallesen fırmalar, bınlerle- onbınlerle ıfade bulan serbest gırısımcısı ıle buyumeye devam edıyor.

network para kazanma, netvork nedir, networktan para kazanma taktikleri, network firmaları, şirketleri, ürünleri, nasıl kazanılır,

2 yorum:

  1. network marketing ile para kazanılır mı bilmem ama adamlar fena halde rahatsız edici oluyorlar. sizi o sisteme üye edene kadar kaç kere arayıp rahatsız ediyorlar.

    YanıtlaSil
  2. boş beleş şeyler

    YanıtlaSil