Dizi Film Eleştirileri, Müzik ve müzisyenler hakkında paylaşımlar, Güncel Olaylar

23 Nisan 2015 Perşembe

Kara Kutu dizisi neden yayından kalktı kaldırıldı?

kara kutu dizisi yayından kaldırıldı
Ercan Mehmet Erdem'in senaristliğini, Pana filmin yapımcılığını üstlendiği Derin Devlet yapılanmasını anlatan Kara Kutu dizisinin yayından kalkmasına şahsen çok üzüldüm ve kızdım.
Basit bir sebepten dolayı güzelim diziyi yayından kaldırdılar.
Neymiş efendim astsubay eşleri ve astsubaylar aşağılanıyormuş. Yahu zaten astsubay eşleri her zaman aşağılanıyor. Hatta bazı orduevlerine Uzman Çavuşlar bile giremiyor.
Gidin orduevlerine orada Subay eşlerinin kendi kocalarından düşük rütbeli subay ve astsubaylara davranışlarına bir bakın.
Bir Generalin eşinin Albaya iş yaptırdığına şahit oldum orduevinde.

Senarist ne güzel bunu dizide gündeme getirmiş astsubay eşlerini insan yerine koymuş. Ama yaranmak ne mümkün. Adamı hemen topa tuttular.

Olay başka aslında.

Ercan Mehmet Erdem Behzat Ç. yi yazarkende çok uğraştılar ve o diziyide yayından kaldırdılar. Senarist birilerinin kuyruğuna fena basıyor demek ki. Bu adamın yazdığı dizilerle çok uğraşıp yayından kaldırıyorlar.

Tamam Mehmet Erdem'i hiç ama hiç sevmiyorum.
Gezi Parkı eylemlerinde polise askere kan kusturan, devlet malına zarar veren anarşistleri savunan  bir kimsedir kendisi. Ankara Yanıyor filminin son repliğini hatırlarsanız Behzat '' Çatışmıyorlar, Direniyorlar'' demişti geziciler için.  Ayrıca yazdığı iki dizide de alkolü günlük yaşamın vazgeçilmez bir parçası olarak gösteriyordu. Her dakika her sahne birisinin elinde ya bira ya rakı.

Ama herşeye rağmen güzel işler çıkarıyor. Yiğidin hakkını vermek lazım.


kara kutu dizisi 7. bölüm, kara kutu dizisi son bölüm, neden yayından kalktı, kaldırıldı, kanal d kara kutu dizisindeki dizisi dizisinin oyuncuları, senaristi, bölümleri,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder